Olandezii de la BZN au concertat în haine de stradă la Sibiu FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jan Keiser şi Anny Schilder au făcut un concert de zile mari la Sibiu. Toate bagajele trupei s-au pierdut pe aeroportul din Viena. Într-un final au fost recuperate şi trimise la Sibiu cu un avion privat.

CITIŢI ŞI:

S-a deschis oficial sezonul de schi la Arena Platoş din Păltiniş

Revelion cu trupe mai puţin cunoscute în Piaţa Mare din Centrul Istoric al Sibiului

Într-un decor care a depăşit cu mult aşteptările publicului, pe o scenă impunătoare, cu o sonorizare impecabilă, olandezii au susţinut un adevărat spectacol în faţa unei săli pline.

Toate cele 2500 de locuri disponibile în sală au fost ocupate. Majoritatea celor prezenţi au fost din Sibiu însă au fost şi persoane care au venit din Bucureşti, Braşov, Cluj Napoca, Târgu Mureş, Alba Iulia şi Mediaş, special pentru a reasculta muzica anilor `80.

Deşi nu era programat iniţial, orchestra trupei a susţinut un recital de o ora în deschidere şi nu oricum, ci în haine de stradă. Nu pentru că şi-ar fi dorit acest lucru, ci pentru că toate bagajele trupei s-au pierdut pe aeroportul din Viena. Într-un final au fost recuperate şi trimise la Sibiu cu un avion privat. O oră mai târziu decât era programat, Jan Keiser şi Anny Schilder au urcat pe scenă în aplauzele spectatorilor. Micul incident nu a afectat deloc calitatea spectacolului, dimpotrivă, publicul a avut parte de un concert live de trei ore, nu două cum era programat iniţial.

Prestaţia celor doi a fost ireproşabilă şi ar putea fi o lecţie pentru multe „vedete” din ziua de astăzi. Dupa 45 de ani de carieră, Jan Keiser şi Anny Schilder au cântat fără pauză timp de două ore, au dansat pe scenă, s-au plimbat prin public, au animat atmosfera, au ridicat de trei ori sala în picioare, au bisat şi la sfârşit au avut răbdarea să acorde autografe timp de oră.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

Sigla Adevărul
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite