Revelion cu trupe mai puţin cunoscute în Piaţa Mare din Centrul Istoric al Sibiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Jukebox este cea mai cunoscută trupă ce va concerta de Revelion la Sibiu
Jukebox este cea mai cunoscută trupă ce va concerta de Revelion la Sibiu

Municipalitatea sibiană va aduce pe scena din central oraşului trupele Oldiz Band, Paradigma, Dalma & The Vagabonds şi Jukebox. Bugetul întregului eveniment organizat de Casa de Cultură este de 177.800 de lei.

CITIŢI ŞI:

Vasile Şeicaru concertează săptămâna viitoare la Teatrul Gong

BZN concertează la Sibiu într-un decor special cu 20.000 de metri de pânză

Pârtie de săniuş,fun park mai mare şi condiţii de schi mai bune la Arena Platoş din Păltiniş

Casa de Cultură a Municipiului organizează şi anul acesta sărbătoarea trecerii în noul an, în Piaţa Mare a Sibiului. Organizatorii au pregătit un program artistic şi aşteaptă un număr cât mai mare de sibieni pentru a crea o atmosferă caldă în centrul Sibiului, în această noapte specială.

Între ora 22 şi 22.45 pe scenă vor urca membrii trupei Oldiz Band, urmaţi de trupa Paradigma care va anima locaţia până la ora 23.30. Începând cu ora 23.30 Dalma & The Vagabonds vor fi responsabili să asigure starea de spirit pentru miezul nopţii. La ora 23.55 primarul Klaus Iohannis va urca pe scena din Piaţa Mare pentru a le ura sibienilor un An Nou mai bun.

La miezul nopţii cerului Sibiului va fi luminat de focurile de artificii organizate de municipalitate, iar apoi pe scenă vor urca din nou cei de la Dalma & The Vagabonds. Aceştia vor fi urmaţi, începând de la ora 00.30 şi până la ora 01.15, de trupa Jukebox.

Un maestru de ceremonii va pofti pe scenă invitaţii şi va organiza diferite concursuri. Bugetul întregului eveniment organizat de Casa de Cultură este de 177.800 de lei.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

Sigla Adevărul
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite