O investiţie de 7 milioane de lei taie gazul pe 12 străzi din Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

E.ON Gaz Distribuţie a finalizat înlocuirea conductelor de distribuţie a gazelor naturale pe străzile J.S. Bach, Egalităţii, Aldea Sandu şi Crinilor din Sibiu. Pentru cuplarea la sistem a noilor conducte, alimentarea cu gaz va fi întreruptă marţi, 21 iunie, între orele 08.00 şi 18.00, pe 12 străzi din municipiul Sibiu.

CITIŢI ŞI:

„Răceală” între primărie şi E.On Gaz

Parcare cu plată la Sala Transilvania

Unde sunt lucrări în oraş în aceste zile

Lucrarea face parte dintr-un proiect mai amplu care vizează un număr de 27 de străzi din municipiul Sibiu şi care presupune înlocuirea a aproximativ 15 km de conducte de gaze naturale din oţel cu conducte noi de polietilenă.

Aceste conducte prezintă rezistenţă, durabilitate şi flexibilitate ridicată. Valoarea totală a acestei investiţii se ridică la circa 6 milioane de lei.Pentru cuplarea noilor conducte la sistemul de distribuţie, E.ON Gaz Distribuţie este nevoită să întrerupă alimentarea cu gaze naturale în cursul zilei de marţi, 21 iunie a.c., începând cu ora 08.00, pe străzile Teilor, Vânătorilor, Crinilor, Zorilor, Ciocârliei, Crişului, Mureşului, Tohan, Petru Poni, Lamark, Albinelor şi Prometeu din municipiul Sibiu.

Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil în jurul orei 18.00.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite