Unde sunt lucrări în oraş în aceste zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe strada Ţiglari se lucrează pe tronsonul dintre Record şi Lacul lui Binder. La reparaţii se lucrează pe Aleea Pajiştei şi Aleea Iasomiei, iar pe strada Octavian Goga echipele DPC efectuează reparaţiile după intervenţiile la reţele.

CITIŢI ŞI:

Bănci de 600 de lei bucata în parcuri

Ieşire nouă semaforizată dinspre Cazarma 90 către Andrei Şaguna

Noul pod peste Cibin prinde contur

Pe strada Nouă DPC aşterne balast şi piatră cubică. Trotuarele sunt deja delimitate cu borduri şi se lucrează la turnarea betonului. Pe strada Viitorului constructorul Sca.Mo.Ter continuă săpătura generală şi urmează să aştearnă stratul de balast.

Pe strada Anghel Saligny s-a finalizat reabilitarea reţelei de apă, iar pe străzile Sturza şi Horia s-a finalizat canalizarea şi urmează ca echipele constructorului să efectueze lucrările de reabilitare a reţelei de apă.

Strada Căprioarelor aproape de finalizare
Constructorul a turnat în această săptămână uzura şi urmează să toarne asfalt pe trotuare.

Pe strada Cerbului reţelele de apă şi canalizare sunt finalizate, urmând ca societatea de gaz să intervină pentru reabilitarea reţelei proprii. Se continuă şi lucrările pe strada Lungă unde se lucrează la parcări şi la trotuare şi la amenajarea staţiei de autobuz.

La intersecţia dintre Bulevardul Vasile Milea şi strada Revoluţiei s-a conturat deja noua insulă.

Săptămâna aceasta se va finaliza la stadiul de asfalt primul tronson al străzii Paris, până la strada Măgheranului. Lucrările vor continua pe cel de-al doilea şi ultimul tronson al acestei străzi, situat între strada Măgheranului şi strada Traian Demetrescu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite