Nouă suspecţi pentru furtul armă din Sibiu au fost săltaţi de oamenii legii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii sibienii audiază bărbaţii după ce au fost identificaţi la Ploieşti.

CITIŢI ŞI:

VIDEO – Sute de oameni la înmormântarea sibiencei ucisă cu 25 de lovituri de cuţit (EXCLUSIV FOTO)

VIDEO - Durere în ziua înmormântării fetei ucisă cu 25 de lovituri de cuţit

VIDEO - Criminalul care şi-a înjunghiat iubită cu 25 de lovituri, arestat în ziua înmormântării

Cei 9 sunt romi căldărari, dintr-un sta mureşean, şi de o viaţă se ocupă cu fabricarea scocurilor pentru case. Se pare că de la o vreme au şi alte „îndeletniciri“. Duminică seara, după ce au pus scocuri unui sibian la casă au furat un fişet metalic în care ştiau că proprietarul are bani. Nu ştiau însă că pe lângă suma de bani, sibianul păstra acolo şi o armă de vânătoare.

Vezi aici cum s-a petrecut totul!

Proprietarul a anunţat poliţia iar oamenii legii au pornit pe urma lor. Aşa au fost identificaţi la Ploieşti, iar poliţiştii de acolo imediat au luat legătura cu cei sibieni. La sediul IPJ Sibiu au fost aduse  9 perosane pentru a fi audiate în cazul furtului de armă“, spune inspectorul Luciana Balteş, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Rudele celor nouă bărbaţi au fost la un pas de a-şi da sufletul la poarta IPJ Sibiu. „Vaai, nu ştiu ce a făcut. Copilul meu e minor. Merge la şcoală. Să nu îl aresteze“, ţipa ca din gură de şarpe una dintre femei.

image

Cei 9 suspecţi se pare că şi-au recunoscut fapta şi au declarat poliţiştilor că imediat după furt au scos banii din fişet şi apoi l-au aruncat, împreună cu arma de vânătoare, cartuşele şi documentele care mai existau, în râul Olt.

Urmează acum să se stabilească exact care dintre cei nouă bărbaţii au fost în curtea sibianului şi au furat filşetul, iar aceştia vor fi cercetaţi pentru furt calificat.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite