VIDEO - Criminalul care şi-a înjunghiat iubită cu 25 de lovituri, arestat în ziua înmormântării

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Daniel Fliter, cel care şi-a măcelărit fost iubită, şi-a cerut scuze familiei victimei. Familia Cătălinei Popescu s-a mai liniştit,dar niciodată nu-l vor putea ierta pe criminal pentru că a lăsat un copil orfan.

CITIŢI ŞI:

Criminalul care și-a ucis fosta iubită cu 25 de lovituri de cuțit: „Îmi pare rău”

O tânără din Sibiu a fost ucisă de iubit cu 25 de lovituri de cuţit (FOTOGALERIE)

Motociclist accidentat grav pe DN 1 la Miercurea Sibiului

Tânărul de 30 de ani, care şi-a înjunghiat iubita cu un cuţit de bucătărie, a fost săltat de poliţişti, duminică seara, chiar în apropiere de casa părintească din Retiş.

A ajuns acolo la peste 100 de kilometri distanţă de Sibiu, pe jos şi s-a ascuns prin pădure. Obosit, plouat şi răpus de foame, Daniel Fliter a mers spre casă, sperând că oamenii legii nu îl vor prinde, dar s-a înşelat.

VEZI AICI GALERIE FOTO DE LA TERIBILA CRIMĂ

image

Aceştia deţineau informaţii că bărbatul se ascunde prin pădurea de la marginea satului, iar când acesta s-a apropiat de casă a fost ridicat de poliţişti.

CITIŢI AICI CE SPUNE POLIŢIA DESPRE ACEST CAZ!

image

Durere nemăsurată la priveghiul sibiencei înjunghiate. VEZI CE SPUN COLEGELE DE SERVICIU ALE CĂTĂLINEI!

Poliţişti din cadrul IPJ Sibiu l-au ridicat de la Agnita şi l-au introdus în arestul IPJ Sibiu,  iar astăzi a fost prezentat instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă pe 29 de zile, pentru omor calificat.

image

Am iubit-o mult, îmi pare rău pentru ce am făcut. Vreau să spun familiei că îmi pare rău“, a susţinut Daniel Fliter, în drum spre arestul IPJ Sibiu.

CITEŞTE AICI MĂRTURIILE INCREDIBILE ALE MARTORILOR CRIMEI!
Nu vor putea ierta
Familia Cătălinei Popescu a aflat de la reporterul Adevărul de Seară că Daniel Fliter a fost încătuşat. Sora victimei, Oana Crâşmariu a început să plângă, imediat ce a auzit vestea.„Mă bucur că l-au prins, nu ştiam“, a exclamat Oana după care a mers să îşi anunţe familia.

Tânăra înjunghiată de 25 de ori a murit la Spitalul Judeţean Sibiu

image

CITEŞTE AICI CAUZELE MORŢII ÎN OPINIA MEDICILOR SIBIENI

Tot ea susţine că vorbele de acum ale criminalului nu mai au nicio valoare. „Ne-a fost luată o piatră de pe inimă când am aflat că l-au prins. Nu cred că cineva va putea vreodată să îl ierte pentru ceea ce a făcut şi pentru că a rămas un copil fără mamă“, spune Oana Crâşmariu, sora Cătălinei.

image

Înmormântarea are loc luni la ora 12.00 la cimitirul Municipal din Sibiu.

CITEŞTE AICI CE SPUNE TATĂL FETEI DESPRE CRIMINAL!

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite