Un sibian l-a ţinut de vorbă, alţi doi i-au furat banii şi arma

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei bărbaţi au sustras un fişet metalic în care se aflau 2000 de lei, o armă de vânătoare.

CITIŢI ŞI:

VIDEO – Sute de oameni la înmormântarea sibiencei ucisă cu 25 de lovituri de cuţit (EXCLUSIV FOTO)

VIDEO - Durere în ziua înmormântării fetei ucisă cu 25 de lovituri de cuţit

VIDEO - Criminalul care şi-a înjunghiat iubită cu 25 de lovituri, arestat în ziua înmormântării

Incidentul s-a petrecut marţi seara în Sibiu. Proprietarului unui imobil, fost pompier, se bucura de treaba bună făcută de nişte bărbaţi care veniseră să îi repare scocurile de la casă. Când a vrut să îi recompenseze bărbatul a scos banii dintr-un fişet metalic, de faţă cu cei trei.

„Unul dintre ei începuse să bată scocurile în spatele casei şi a zis că bătut o gaură prea mare şi că are nevoie de alte cuie. M-am dus cu el să caut şi între timp, ceilalţi doi au intrat în casă. Unul m-a ţinut de vorbă, lucra, ceilalţi au rupt dulapul. L-au rupt!“, povesteşte Giuta Nicolae, proprietarul armei.
În fişet, pe lângă banii după care tânjeau bărbaţii se mai aflau  şi o armă de vânătoare, veche de peste 50 de ani, 40 cartuşe, permisul port-armă, permisul de vânătoare, suma de 2000 lei, diverse chitanţe şi documente bancare, prejudiciul total ridicându-se la suma de 4.000 lei.

„În urma investigaţiilor efectuate s-a stabilit faptul că autorii au părăsit locul faptei cu un autoturism marca Audi 100, de culoare gri, model vechi, cu numere de înmatriculare de Ungaria.“, a adăugat Luciana Balteş.


Cercetările sunt continuate de poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale Sibiu şi Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Sibiu.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite