Motociclistul accidentat la Miercurea Sibiului a decedat la spitalul din Tg. Mureş (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tânărul care se întorcea de la o întrunire a motocicliştilor de la Gilău, are şanse mici de supravieţuire. Bărbatul este internat la Spitalul din Tg. Mureş cu multiple răni şi are şanse mici de supravieţuire.

CITEŞTE ŞI:

Motociclist accidentat grav pe DN 1, la Miercurea Sibiului (UPDATE)

Trafic blocat pe DN1 Sibiu - Braşov, la Hula Bradului

Protest cu banderole, la facultăţile din Sibiu

Update: ora 17:30

În ciuda eforturilor medicilor specialişti de la Târgu Mureş, astăzi la amiază, motociclistul, rănit în cumplitul accident, a decedat. Rănile multiple se pare că i-au afectat funcţiile vitale, iar cadrele medicale, deşi au făcut eforturi supraomeneşti pentru al menţine în viaţă, au fost nevoite astăzi să constate decesul pacientului.

Accidentul petrecut duminică seară în apropiere de Tg. Mureş a îngrijorat întreaga comunitate a motocicliştilor sibieni şi nu numai. Tânărul Nicu Lombardia, în vârstă de 38 de ani, accidentat grav în timp ce mergea cu motocicleta dinspre Sebeş spre Sibiu, de un TIR, al cărui şofer nu s-a asigurat la trecerea de pe o bandă pe alta, se află acum în stare gravă şi medicii sunt şi la această oră destul de rezervaţi în ceea ce priveşte şansele de supravieţuire ale tânărului din Sibiu.

Rumoare între motociclişti

Prietenii lui Nicu, dar şi motocilişti din întreaga ţară se arată sideraţi de cele petrecute pe DN1. Forumurile de specialitate vuiesc de mesaje de încurajare pentru familia motociclistului sibian. „Suntem cu totii cu gandul, cu sufletul alaturi de el si ne rugam pentru Nick!” spune Nicoleta, care le transmite încurajări prietenei, mamei şi sorei lui Nicu. Prietenii sunt cei care ţin legătura non-stop cu cei care sunt la căpătâiul motociclistului la Tg Mureş. “Nick e tot în stare gravă, iar medicii sunt rezervaţi în privinţa lui, însă veştiile bune sunt că respiră singur şi încep să i se încălzească mâinile şi picioarele. Laura şi toti ceilalţi sunt bine dar foarte obosiţi şi vulnerabili”, spunea chiar în această dimineaţă pe forumul motociclism.ro, Bety, o prietenă a lui Nicu, ce a mers la spital la Tg. Mureş, să îl vadă.

Motociclistul e nevinovat

Poliţia a anuţat că oficial, motociclistul nu este vinovat de producerea acestui accident. „Şoferul care conducea un autotrenul, dinspre Alba spre Sibiu, nu s-a asigurat la trecerea de pe banda I pe banda II şi a fost lovit în partea stangă spate a semiremorcii de o motocicletă, condusă pe aceeaşi direcţie de un tânăr din Sibiu“, spune luciana Balteş, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

NU RATA:

Trei motociclişti s-au zdrobit de un taxi ce le-a tăiat calea / FOTO

Mort sau în scaun cu rotile – „verdictul“ pentru unul dintre motocicliştii spulberaţi de taxi

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite