Medieşenii continuă să doneze ajutoare pentru sinistraţii din Moldova. Aproape 30 de tone s-au strâns până în prezent

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Delegaţia medieşeană condusă de  viceprimarul Floarea Taropa şi directorul Direcţiei de Asistenţă Socială Mihaela Conea care s-a deplasat în zonele afectate de inundaţii din Moldova, s-a reîntors zilele trecute în municipiul de pe Târnava.

CITEŞTE ŞI:

Medieşenii au donat aproape 30 de tone de ajutoare moldovenilor loviţi de inundaţii

Primăria Mediaş se împrumută 8 milioane de euro

Floarea Taropa, viceprimarul Mediaşului: un convoi de ajutoare va pleca imediat

Constatând că oamenii au în continuare nevoie de ajutor primarul municipiului a făcut din nou un apel către medieşeni pentru a continua campania de ajutorare a sinistraţilor cu alimente neperisabile. Produsele pot fi donate la sediul Unităţii de Asistenţă Medico-Socială, de luni până vineri, între orele 8-18, iar sâmbăta între 8-12 până în data de 15 august 2010.

„După cum am mai declarat ajutoarele care s-au strâns în cadrul campaniei de ajutorare a persoanelor sinistrate din Moldova în urma ploilor din aceasta vara au fost trimise în Moldova. A fost o delegaţie din partea municipalităţii care a constatat ca situaţia este intr-adevăr gravă. Oamenii s-au bucurat de ajutoarele pe care le-au primit, cu multă mulţumire şi cu lacrimi in ochi, ceea ce ne confirmă ca noi mediesenii am făcut un gest extraordinar de frumos. Este nevoie mare de alimente de baza, pentru care am hotărât împreuna cu conducerea primăriei să continuăm această campanie” a declarat primarul municipiului Teodor Neamţu.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite