Floarea Taropa, viceprimarul Mediaşului: un convoi de ajutoare va pleca imediat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Municipalitatea medieşeană nu a putut râmâne indiferentă la drama  prin care trec semenii noştri afectaţi de inundaţii. Astfel, a fost demarată o campanie de strângere de ajutoare umanitare ce se încheie în  data de 16 iulie.

CITEŞTE:

Bani şi ajutoare de la credincioşii sibieni pentru sinistraţi

Copiii din zonele inundate vor fi aduşi în tabără, la Sibiu

Ajutoare pentru sinistraţi de la sibieni: un televizor color, un telefon mobil şi opt tone de haine

Angajaţii Primăriei municipiului Mediaş  s-au alăturat  acestei campanii. La începutul săptămânii fiecare angajat a adus obiecte de îmbrăcăminte, încălţăminte, dar şi alimente pentru a sprijini persoanele grav afectate de inundaţii.            

„Toţi salariaţii administraţiei locale au adus obiecte de îmbrăcăminte, dar şi o serie de alimente neperisabile. În acest mod, ne dorim să fim alături de persoanele sinistrate. Domnul primar a luat legătura cu preşedintele Consiliului Judeţean Suceava,  judeţ care a fost cel mai grav. Un convoi cu alimente, îmbrăcăminte, dar şi mobilă va pleca imediat după data de 16 iulie în judeţul anterior menţionat. Persoanele care vor însoţi acest transport vor distribui ajutoarele venite din partea medieşenilor“ a declarat viceprimarul Mediaşului, Floarea Taropa.

Campania de strângere de ajutoare se desfăşoară până în data de 16 iulie, astfel  medieşenii care doresc să se alăture iniţiativei municipalităţii sunt aşteptaţi în fiecare zi de luni până vineri, între orele 8.00 – 18.00, la Unitatea de Asistenţă Medico- Socială situată în Mediaş, str Acad. Ioan Moraru, nr.7.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite