Primăria Mediaş se împrumută 8 milioane de euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre obiectivele edilului şef al Mediaşului este ca locuitorii de pe Târnava Mare să beneficieze de o infrastructură modernă. În acest sens municipalitatea intenţionează să ia un credit prin care unele lucrări de investiţii să se deruleze mai repede decât bugetul local ar fi permis.

CITEŞTE ŞI:

Mai multe autorizaţii de construcţie eliberate la Mediaş decât anul trecut

Primăria Mediaş controlează fiecare garaj în parte

Angajaţii primăriei Mediaş refuză să facă grevă luni

„Am avut o nouă  întâlnire săptămâna trecută cu reprezentanţii Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare pe tema împrumutului pe care municipalitatea intenţionează să îl ia, împrumut care are ca destinaţie lucrări de investiţii pentru reabilitarea infrastructurii rutiere pe străzile nemodernizate din municipiul Mediaş. În principiu este vorba despre un împrumut de 8 milioane de euro, în baza căruia vom trece la amenajarea unor străzi din municipiul Mediaş şi din satul aparţinător Ighişu Nou“ a declarat primarul municipiului Mediaş, Teodor Neamţu.

 Lucrări propuse spre finanţare din creditul rambursabil şi  care vor fi analizate de către consultaţii Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare:

 - Reabilitarea sistemului de alimentare cu apă, canalizare menajeră, canalizare pluvială şi sistem rutier pe străzile: Piscului, Socului, Măghiranului, Lalelelor, Şlefuitorilor, Dealul Furcilor, Bîrsei, Amurgului, Rîşnov, Hula Nouă, Posada, Grigore Alexandrescu, Primăverii, Verii, Vîlcelei, Moşnei;

- Amenajarea sistemului rutier pe strada Aron Cotruş, Baia de Nisip, Gravorilor şi Păcii;

- Înfiinţarea reţelei publice de apă şi apă uzată şi amenajarea străzilor în satul aparţinător Ighişul Nou.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite