Lucrări importante pe Tribunei, Şcoala de Înot şi fosta Centură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Încălzirea vremii a dezerminat municipalitatea să demareze adevărate şantiere pe străzile din oraş.

CITIŢI ŞI:

Boc merge vineri la Sibiu. Iohannis n-a fost solicitat pentru o întrevedere

EXCLUSIV - Sala Transilvania a devenit sala crâşmelor

Bilanţul primei luni de ridicări auto în subordinea SC Pieţe: 276 maşini ridicate

Astfel strada Tribunei va fi închisă traficului în zilele de 7, 8, 14 şi 15 mai pentru efectuarea lucrărilor de introducere a noilor conducte de gaz. „Mâine va fi închis tronsonul dintre strada Nicolae Bălcescu şi Alexandru Xenopol, iar duminică se va lucra pe tronsonul dintre strada Xenopol şi Mitropoliei. Apoi în zilele de 14 şi 15 mai vor fi introduse conductele pe porţiunea Mitropoliei – Centumvirilor”, a explicat primarul Klaus Iohannis. Traficul va fi deviat prin parcarea din faţa Hotelului Continental Forum către strada Andrei Şaguna.

Strada Şcoala de Înot va intra în reparaţii de luni. Lucrătorii la drumuri vor freza stratul de asfalt de suprafaţă şi vor turna unul nou. Troturele vor fi reparate, iar pista de biciclete va fi remarcată. Lucrările se vor încheia la sfârşitul lunii curente. Acelaşi tip de lucrări de reparaţii vor fi efectuate pe Rennes, Justiţiei şi Zaharia Boiu, străzi pe care carosabilul a fost afectat de lucrările la reţeaua de gaz.

Şi pe strada Viile Sibiului se va interveni pentru reparaţii mai complexe, urmând să se toarne un strat de asfalt.

Apoi străzile care alcătuiau traseul traficului greu vor fi refăcute.Lucrările de refacere vor începe de la jumătatea acestei luni şi vor consta în frezarea stratului de asfalt vălurit şi aşternerea unui nou covor. Primele străzi care vor intra în lucru sunt Dima şi Rahovei. De la începutul anului şi până în prezent au fost efectuate 386 de lucrări în carosabil.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite