Bilanţul primei luni de ridicări auto în subordinea SC Pieţe: 276 maşini ridicate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Activitatea de ridicare a autovehiculelor parcate neregulamentar este asigurată de aproximativ o lună de SC Pieţe SA. Una dintre modificările importante este că programul de lucru al maşinii de ridicat a fost extins de la 8 ore la 18 ore pe zi.

CITIŢI ŞI:

Sute de mii de lei pentru paza maşinilor ridicate din Sibiu

EXCLUSIV - Bolizi de lux de sute de mii de euro, în parcul de maşini confiscate al IPJ Sibiu (GALERIE FOTO)

În prima lună echipele de lucru au ridicat 276 de autoturisme parcate neregulamentar. Cele mai multe (82) erau parcate pe trotuar, 55 staţionau pe locurile destinate taximetrelor, iar 37 au fost ridicate de pe locurile pentru persoanele cu handicap.

Restul de autovehicule ridicate erau parcate pe zone verzi, în locurile destinate autocarelor sau transportului în comun, blocau hidranţii sau căile de acces sau erau expuse spre vânzare pe domeniul public. Suma totală încasată a fost de 159.000 lei.  Taxele de ridicare, transport şi depozitare pot fi plătite la caseria din spaţiul situat în curtea Tursib unde se şi depozitează autovehiculele.

Amenzile aferente contravenţiei săvârşite pot fi achitate la casieria de la spaţiul de depozitare, la casieria SC Pieţe din Piaţa Cibin, sau, ca noutate, la oficiile poştale sau la ghişeele Direcţiei Fiscale.

„Maşina de ridicat şi-a făcut tot mai des simţită prezenţa în trafic şi rezultatul a fost acela că traficul a devenit mai fluent pe arterele foarte aglomerate. Este foarte important ca participanţii la trafic să înţeleagă că trebuie să parcheze numai în locurile de parcare amenajate.” a declarat primarul Klaus Iohannis.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite