Liber la schi în Arena Platoș și pe Trecătoarea Lupilor la Gura Râului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Iubitorii și pasionații sporturilor de iarnă au la dispoziție cinci funcționale în județul Sibiu.Patru dintre ele funcționează în cadrul Arenei Platoș din Păltiniș. Ambele sunt dotate cu nocturnă, iar una din ele este destinată începătorilor.

CITIȚI ȘI:

Revelion cu trupe mai puţin cunoscute în Piaţa Mare din Centrul Istoric al Sibiului

S-a deschis oficial sezonul de schi la Arena Platoş din Păltiniş

Pârtia A are o lungime de aproximativ 750 de metri și pârtia D are o lungime de 250 de metri. Ambele sunt dotate cu instalații de teleschi. Între timp s-au deschis și cele două pârtii din zona D.

La Arena Platoș un abonament de o zi costă 55 de lei pentru perioada de zi li tot 55 de lei pentru perioada de nocturnă, iar un abonament cu puncte costă 35 de lei per cartelă și este valabil și ziua și noaptea, dar numărul de urcări este limitat.

O a treia pârtie funcțională este la Gura Râului. Aici schiorii au la dispoziție o pârtie de 500 de metri dotată cu instalație de teleschi și nocturnă. La Gura Râului se poate ajunge ușor din Sibiu, iar de la Cristian se intră pe DJ 106 D.

Toate pârtiile funcționale sunt dotate și cu tunuri de zăpadă artificială. Aici un abonament pe zi costă 50 de lei iar 10 urcări costă 25 de lei.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

Sigla Adevărul
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite