Ipoteză șocantă în cazul jandarmului ucis la sfârșitul lunii mai la Sibiu. Acesta ar fi putut fi omorât de unul dintre colegi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La aproape șase luni după ce un jandarm a fost omorât la Sibiu, în timp de păzea Consulatul German, șeful Poliției Sibiu spune că în dosar sunt mai mulți suspecți, inclusiv colegi de serviciu ai tânărului ucis.

Potrivit șefului IPJ Sibiu, comisarul șef Tiberiu Ivancea, în acest caz au fost audiate până acum peste 200 de persoane, din care foarte mulți suspecți.

”Verificări se fac şi audieri şi încercăm să administrăm şi alte probe. Nu este abandonat cazul mai aşteptăm şi nişte rezultate ADN. Suntem încă cu dosarul în lucru. Au venit rezultatele ADN pentru unele, dar nu pentru toate persoanele”, a spus Tiberiu Ivancea.

Potrivit acestuia, nu s-a exclus în anchetă nici varianta ca autorul omorului să fie unul dintre colegii de serviciu ai jandarmului. Întrebat dacă încă mai planează suspiciuni asupra angajaților Jandarmeriei, șeful IPJ a răspuns că „Da, încă îi putem considera suspecţi pe unii dintre ei”.

Trupul neînsuflețit al lui Marius Paliuc a fost găsit pe 30 mai, în fața Consulatului German din Sibiu, obiectiv pe care jandarmul îl păzea. Tânărul de 35 de ani, care era angajat al Jandarmeriei din 2005 și asigura paza Consulatului din 2007, a fost înjunghiat în piept cu mai multe lovituri de cuțit. UPDATE Un jandarm a fost ucis la consulatul Germaniei. Subofiţerul a fost înjunghiat în piept FOTO-VIDEO

După incident, unic în istoria Jandarmeriei Române, anchetatorii au anunțat că au mai multe ipoteze în cazul crimei, principala variantă de lucru fiind aceea că Marius Paliuc a fost victima unei răzbunări. De ce a fost ucis jandarmul din Sibiu? Procurorii au patru variante

Jandarmul ucis a fost înmormântat la Sibiu cu onoruri militare iar mama tânărului, înlemnită de durere, nu a sperat de atunci decât că ucigașul fiului ei va fi prins și închis. Mama jandarmului ucis la Sibiu: Marius, prin vis, transmite-mi să ştiu cine ţi-a făcut răul ăsta!

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite