Iohannis despre dosarul prim procurorului Florin Apostu: ”Aceste probleme afectează grav imaginea Sibiului”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Klaus Iohannis nu a comentat în niciun fel cazul Apostu
Klaus Iohannis nu a comentat în niciun fel cazul Apostu

Primarul Sibiului nu comentează însă deloc arestarea prim procurorului din Sibiu, avută loc săptămâna trecută.

CITIȚI ȘI:

VIDEO - Prim procurorul Florin Apostu şi ofiţerul SRI Tiberiu Popescu arestaţi

De ce au fost "săltaţi" prim procurorul Florin Apostu şi ofiţerul SRI

Ediul sibian nu și-a ascuns îngrijoarea legată de acțiunile întreprinse de DNA la finele lunii trecute, pe raza municipiului Sibiu. Legat de reținerea în arest a procurorului Florin Apostu, Iohannis a spus joi că ”această situație afectează grav imaginea orașului, mai ales că în presa națională se discută despre un dosar grav de corupție. În rest nu comentez în niciun fel acest caz”.

Reamintim că prim procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu, Florin Apostu şi ofiţerul SRI Tiberiu Popescu, au fost încarceraţi pentru 29 de zile în urmă cu exact o săptămână.

Apostu este acuzat de opt infracţiuni de luare de mită, două infracţiuni de trafic de influenţă, instigare la infracţiunea de fals intelectual, două infracţiuni de reţinere sau distrugere de înscrisuri, favorizarea infractorului.

La rândul său, Tiberiu Popescu este şi el acuzat de trei infracţiuni de dare de mită, complicitate la infracţiunea de reţinere sau distrugere de înscrisuri şi  complicitate la infracţiunea de favorizare a infractorului.

Pentru ultimele noutăţi de la Sibiu, click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite