Investiţie la spitalul judeţean Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă a inaugurat astăzi noul Cabinet de Endoscopie  Digestivă din cadrul Secţiei Clinice Medicală I.

CITIŢI ŞI:

Tot Sibiul petrece timp de zece zile

Târg naţional de jucării unice din lemn și materiale ecologice

Cabinetul este dotat cu o linie de videoendoscopie de ultimă generaţie, care permite efectuarea de endoscopii digestive inferioare. „Acestă aparatură performantă era necesară pentru că, din pacate, de peste doi ani nu se mai  faceau în spital astfel de investigaţii“, spune şeful Clinicii Medicală I, conf.univ.dr. Paul Porr.

Linia de videoendoscopie digestivă va putea fi folosită zilnic pentru pacienţii spitalului, inclusiv urgenţe, iar în scop didactic, pentru studenţii din anul cinci şi medicii rezidenţi.

Valoarea aparaturii se ridică la peste 41.000 de euro, sumă obţinută din sponsorizări făcute de E.On Gaz -30.000 de euro, Clubul Oamenilor de Afaceri Germani din Sibiu - 5000 euro şi Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu.

Conducerea spitalului a sprijinit realizarea acestui cabinet prin amenajarea spaţiului, dotarea cu mobilier corespunzător şi  achiziţionarea unui calculator performant.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite