Inspectorii DSV Sibiu au dat amenzi de 20.000 de lei într-o săptămână

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inspectorii Direcţiei Sanitar - Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor  au aplicat săptămâna trecută amenzi în valoare de aproape 20.000 de lei firmelor care comercializau produse alterate.

CITEŞTE ŞI:

Un "nenorocit" i-a scos ochiul unui câine comunitar cu ciocanul (UPDATE VIDEO)

Sibienii vor fiţe, dar nu ştiu să se spele pe dinţi

În total, au fost amendate o brutărie, un supermarket, două unităţi de alimentaţie publică, un comerciant individual şi numai puţin de magazine alimentare de cartier.  “Controalele au vizat respectarea cerinţelor privind condiţiile de igienă şi funcţionare a unităţilor şi a spaţiilor în care sunt manipulate, prelucrate şi depozitate produsele alimentare. Pentru abaterile constatate au fost aplicate nouă amenzi în valoare de 19.200 lei, iar alţi opt agenţi economici au fost avertizaţi”, spune dr. Ioan Penţea, purtătorul de cuvânt al DSVSA Sibiu.

Igienă şi depozite

Majoritatea neregulilor constatate se referă la “nerespectarea condiţiilor generale de întreţinere a unor unităţi de comercializare”, “nerespectarea condiţiilor de igienă în spaţiile de depozitare şi prelucrare” şi “spaţii frigorifice insuficiente, necorelate cu volumul de mărfuri expuse la vânzare”. Pentru orice aliment care vi se pare suspect DSVSA Sibiu pune la dispoziţie numărul de telefon 0269- 223.314.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite