Infuzie de tinereţe în tot Sibiul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aflat în plină desfăşurare, festivalul studenţilor din Sibiu – Universtudent Fest, aduce distracţie şi voie bună în tot oraşul. Festivalul studenţilor a debutat cu o paradă în prin centrul oraşului şi continuă zilele acestea cu o mulţime de evenimente, pentru toate vârstele şi gusturile.

CITIŢI ŞI

Topul facultăţilor sibiene în viziunea studenţilor

Irina Ciobanu: „AIESEC m-a învăţat să fiu mândră că sunt româncă“

Studenţii sibieni, în grevă japoneză

Astăzi spre exemplu, puteţi asista la un super-spectacol de teatru de improvizaţie, al trupei Improvisneyland, programat tot de la ora 20.00 în White Rabbit Pub.

"Ediţia din acest an se bazează pe conceptul de «Become» sau «Devenire», deoarece încercăm prin toate proiectele care se vor desfăşura să ajutăm la procesul de transformare a studenţilor, dar şi a elevilor, din ceea ce sunt acum, în profesionişti. Această ediţie îşi propune să participe la formarea atât profesională, prin workshop-uri, training-uri, la educarea culturală, prin piese de teatru, recitaluri, concerte, vernisaje, cât şi la menţinerea sănătăţii fizice, prin campionate sportive", a afirmat Florin Alexandru Pavel, preşedintele festivalului.

Seria evenimentelor continuă până la sfârşitul acestei săptămâni. Din programul zilei de mâine nu rataţi recitalul muzical intitulat “Olimpicii Sibiului” de la ora 17.00 la Promenada Mall sau de la ora 16.00 workshop-ul “Căutarea unui loc de muncă” de la Facultatea de Litere şi Arte.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite