Începe Cupa Berii la fotbal în weekend la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ediția de debut a acestei competiţii va avea loc pe terenul sintetic din curtea Şcolii Generale Numărul 21 de pe strada Luptei. Aproape 50 de baxuri de bere sunt puse la bătaie de către organizatorii evenimentului.

CITIŢI ŞI:

Sibienii îşi pot testa gratuit glicemia şi hemoglobina glicozilată

Marş pentru Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu


Scopul acestui inedit eveniment este cel de cultivare a pasiunii şi dezvoltarea spiritului de echipă, a fairplay - ului și a mișcării în general, precum și îndrumarea celor dornici spre practicarea sportului. Competiția va avea loc pe data 28. 05. 2011, pe terenul sintetic de fotbal din incinta Şcolii Nr. 21, strada Luptei nr. 27, începând cu  ora  9.00.

Competiția se va desfășura indiferent de starea vremii, iar fiecare echipă va fi formată din cel mult 10 jucători (pe teren 5 + 1). Şedința tehnică va avea loc joi 26. 05. 2011 ora 18. 00  la locul desfăşurăririi Cupei Berii.

Premii pentru toată lumea
Premierea se va face la sfârșitul competiției şi va consta în cupe, diplome şi bere.

„Echipa care va obţine Locul I va fi premiată cu 15 baxuri de bere, iar pentru locul II premiul constă în 12 baxuri de bere. De asemenea pentru locul III va fi acordat un premiu de 10 baxuri de bere. Încă 10 baxuri de bere vor fi acordate pentru celelelate echipe participante la competiţia de fotbal”, spune Darius Mara, organizator al competiţiei din acest weekend.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite