Marş pentru Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Câteva sute de sibieni sunt aşteptaţi în această seară la „Marşul sibienilor pentru sibieni”. Evenimentul este organizat de Societatea Română pentru Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice din România şi are ca scop strângerea de fonduri pentru Compartimentul de Diabet al Spitalului Judeţean Sibiu.

CITEŞTE ŞI:

Zeci de motociclişti au mărşăluit prin Sibiu (FOTO)

Bicicliştii sibieni ies în stradă

O companie farmaceutică importantă va dona spitalului sibian câte 10 lei pentru fiecare participant înscris oficial la marş, banii urmând a fi folosiţi pentru prevenirea şi controlul diabetului. În prezent, în judeţul Sibiu sunt în jur de 15.000 de bolnavi de diabet. Marşul va începe după ora 18.30 în Parcul Astra şi va ajunge în Piaţa Mare, participanţii urmând să se întoarcă tot în parc pentru final.

„Evenimentul urmăreşte pe de o parte să atragă atenţia asupra importanţei unui stil de viaţă sănătos pentru prevenirea diabetului zaharat, iar pe de altă parte are un scop umanitar, pentru fiecare participant urmând a fi donaţi câte 10 lei pentru Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă”, spune Irina Pătru, din partea Free Communication, organizator al marşului. Evenimentul similar organizat în septembrie la Cluj-Napoca a adunat peste 10.000 de lei pentru spitalul din localitate.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite