Imaginea cu preşedintele României, care face valuri pe internet este realizată de un fotograf din Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Traian Băsescu s-a numărat printre personalităţile care au fost prezente sâmbătă, la Sibiu, la canonizarea mitropolitului Andrei Şaguna. Şeful statului nu s-a remarcat foarte mult prin discursul pe care l-a ţinut în lăcaşul de cult, ci pentru poza în care apare la ieşirea din catedrala de la Sibiu, înconjurat numai de înalte feţe bisericeşti.

CITIŢI ŞI:

VIDEO Mii se credincioși au venit să se închine la moaștele Sfântului Apostol Andrei GALERIE FOTO

Canonizare fără incidente la Sibiu

Autorul fotografiei este un colaborator al agenţiei Mediafax, Sebastian Marcovici.

"După vreo 5 ore de canonizări speech-uri etc şi zbătut printre o grămadă de simpantizanţi de toate felurile am reuşit după ce eram destul de dezamăgit că nu am o singură poză mai impresionantă (acelaşi portret cu Băse, aceleaşi grămezi de oameni şi streza într-un colţ al pozei etc etc etc de-ale mele) să fac poza aceasta cu preşedintele printre cei 50 de ierarhi" a scris autorul imaginii pe contul său de Facebook.

Fotograful s-a declarat indignat însă de faptul că o altă persoană şi-a însuşit fotografia şi a distribuit-o, aceasta ajungând în cele din urmă şi la el.

Comentariile făcute de cei care au dat "like" sau "share" acestei fotografii pe Facebook variază, unii dintre utilizatorii site-ului apreciind că aceasta este "imaginea anului în România", scrie Mediafax.

Sebastian Marcovici

CLICK PE POZE PENTRU GALERIE FOTO

Canonizarea Mitropolitului Şaguna a atras pe lângă Băsescu şi alţi politicieni la Sibiu

Președintele Traian Băsescu, cel al PSD, Victor Ponta, Corneliu Vadim Tudor, miniștri și parlamentari au luat parte sâmbătă, la Sibiu, la slujba prin care mitropolitul Andrei Șaguna a fost trecut în rândul sfinților.Vezi aici detalii!

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

Sigla Adevărul
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite