Fisurile de la terminalul aerian de 60.000.000 de euro, acoperite cu răşină specială

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Raportul expertizei de la Facultatea de Construcţii spune că fisurile trebuie remediate de firma executantă a lucrărilor.

CITIŢI ŞI:

Constructorul, vinovat de fisurile de la terminalul de 60.000.000 de la aeroport

Primul Ministru al Bavariei face forum economic pentru atragerea de investiţii la Sibiu

O sibiancă a vrut să se arunce de la etajul zece

Expertiza comandată de Consiliul Judeţean Sibiu şi apoi analizată de către experiţi de la Facultatea de Construcţii din Bucureşti, la cererea proiectantului, dar şi a firmelor executante, a primit un răspuns final. Consorţiul de firme ConA – Dafora – Lindberg, vor avea 90 de zile la dispoziţie să execute reparaţiile la terminal, după ce s-a demonstrat că proiectarea a fost făcută exact aşa cum trebuie. „Probabil că s-a făcut betonarea pe timp de iarnă la temperaturi mai scăzute şi de aceea au apărut problemele. Fisurile vor fi remediate prin aplicarea unei răşini epaxidice. Valroarea garanţiei lucrărilor acoperă liniştit valoarea cheltuielilor pentru problemele de la aeroport” a mai punctat Şovăială.
Tot din raportul prezentat ieri, reiese şi faptul că fisurile de la terminal, precum şi toate problemele semnalate nu pun în pericol funcţionarea acestuia. „Nimic din problemele apărute nu are un grad de periculozitate care să afecteze funcţionarea aeroportului la parametrii buni” a mai spus Şovăială.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite