O sibiancă a vrut să se arunce de la etajul zece

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără de 19 ani, elevă a liceului de Arte din Sibiu a vrut să se sinucidă în această dimineaţă. Elena Roman susţine că nu e înţeleasă de părinţi aşa că a vrut să se arunce de la înalţime.

CITIŢI ŞI:

Constructorul, vinovat de fisurile de la terminalul de 60.000.000 de la aeroportul din Sibiu

Prim-ministrul Bavariei soseşte la Sibiu în jurul orei 12.00. Klaus Iohannis îl aşteaptă la Aeroport

Maia Morgenstern lansează la Sibiu un stilou injector pentru insulina

Se pare că totul a pornit de la iubitul adolescentei. Ovidiu Pogor, elev şi el, nu este deloc îndrăgit de părinţii fetei, deşi relaţia lor durează de mai bine de doi ani. „Ni se reproşa că vorbim prea mult, ştiu că părinţii ei nu mă prea plac, nici ai mei nu au fost la început de acord“, povesteşte prietenul fetei. Miercuri seara lucrurile au degenerat într-o ceartă, iar părinţii fetei se pare că au şi lovit-o.„Am vorbit aseară cu ea la telefon şi mi-a zis că s-a certat cu părinţii, că a luat bătaie şi că s-a săturat. Nu credeam că va face vreo nebunie“, povesteşte Ovidiu. Cu toate acestea băiatul susţine că nu e prima dată când ameninţă că se sinucide, însă niciodată nu a ajuns atât de aproape de a-şi pune planul în aplicare. De dimineaţă m-a sunat şi mi-a spus că e pe un bloc de zece etaje şi să nu merg să o văd cum se aruncă“, povesteşte băiatul.Aşa şi făcuse fata. Ajunsese în oraş, pentru că locuieşte în Sadu, dar nu a mers la şcoală. S-a urcat pe un bloc şi ameninţa că se aruncă.

image

„Era aproape toată peste balustradă, dar nu s-a aruncat. Doi vecini au urcat după ea şi au tras-o repede înapoi“ spune Ioan Bucur, un locatar al blocului. Fata a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a SpitaluluiJudeţean Sibiu unde i-au fost administrate calmante pentru a se linişti, fiind intr-o stare destul de gravă din punct de vedere emoţional, cu tulburări psihoemoţionale.

image


Nu este singura care a vrut să se sinucidă aruncându-se de pe acel bloc. „Înainte de 1989 un bărbat s-a urcat în acelaţi loc şi s-a şiaruncat atunci. Praf s-a făcut“, povesteşte Vasile Bogdan, un locatar din bloc.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite