Familia Flinstone dansează duminică la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Arhivă
Foto Arhivă

Cea mai celebră familie din epoca de piatră va prinde viaţă duminică seară pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor.

CITIŢI ŞI:

VIDEO - Sibienii au mâncat pomana porcului, în Muzeul în aer liber (GALERIE FOTO)

Jazz, pop şi muzică clasică, în noaptea dintre ani, la Thalia

Unde mergem şi ce poţi face în weekend la Sibiu

Şcoala de dans Forever Dance din Sibiu organizează week-end-ul acesta, cu sprijinul municipalităţii sibiene şi a autorităţilor locale, cea de-a IV-a ediţie a  Festivalului de Dans “Forever Dance Stars Show”. Evenimentul va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor, începând cu ora 18.00, şi va aduce în faţa iubitorilor dansului peste 150 de dansatori din Sibiu şi Cinădie. Cu toţii au muncit mai bine de patru luni pentru acest eveniment şi spun că au pus la cale şi câteva momente de dans mai puţin convenţionale.

“Am pregătit pentru publicul spectactor cam toate tipurile de dans cunoscute, de la jive, cha cha, dans sportiv, tango şi cam tot ce vreţi în materie de dans, până la momente puţin mai inedite, cum ar fi un dans pe care l-am numit “Familia Flinstone”. Ne vom costuma cu toţii ca celebrele personaje de desene animate şi acum avem în lucru chiar şi o maşină exact ca cea din desene. O să fie un moment deosebit, aşa cum facem în fiecare an în cadrul festivalului”, spune Cătălin Rădulescu, organizator al festivalului. Intrarea la festival se face pe bază de invitaţi şi bilet.

Biletele s-au pus în vânzare la Casa de bilete a Casei de Cultură a Sindiatelor Sibiu şi costă 10 lei. Alături de dansul special inspirat din Epoca de piatră, dansatorii Forever Dance au mai pregătit şi alte dansuri deosebite, ce au ca temă centrală muzica Rock’n’roll sau pe Contele Dracula.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite