Unde mergem şi ce poţi face în weekend la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Colindele vor răsuna în centrul Sibiului în acest weekend
Colindele vor răsuna în centrul Sibiului în acest weekend

Adevărul de Seară vă prezintă câteva soluţii de relaxare sau petrecere a timpului liber în weekendul care începe azi la Sibiu.

CITIŢI ŞI:

Bazar de Crăciun, la Biblioteca „Astra“ din Sibiu

Caltaboşi, cârnaţi şi pomana porcului, în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului

Iluminatul festiv va fi pornit în weekend în tot Sibiul


VINERI
Karaoke cu Dj Danny
Clubul Cotton invită sibienii să participe la o petrecere cu muzică karaoke, începând cu ora 23.00 şi până în zorii zilei de mâine. Cei mai talentaţi dintre participanţi pot pleca acasă cu câte un bon valoric de 50 de lei, pe care îl pot cheltui la o pizerie din oraş. Atmosfera este întreţinută de DJ Danny.

SÂMBĂTĂ
Teatru în Piaţa Mare
Iubitorii de teatru îmbinat cu colinde sunt aşteptaţi sâmbătă de la ora 17.00 la scena din Piaţa Mare, pentru a viziona „Colind cu năbădăi”. Este vorba de un spectacol susţinut de studenţi ai Facultăţii de Litere si Arte, specializarea Artă Teatrală, din cadrul Universităţii “Lucian Blaga”.


DUMINICĂ
Turneu Under 20 la baschet
Sala Transilvania găzduieşte turneul final la care participă echipele CSU Sibiu, CSŞ Ploieşti, LPS Piteşti şi Amicii Piteşti. Prima partidă are loc cu începere de la ora 11.30 între CSŞ Ploieşti şi LPS Piteşti. Intrarea este liberă. Turneul se încheie luni după amiază.

SPECTACOLE
Colinde la Târgul de Crăciun
Centrul istoric va răsuna de colinde mâine şi duminică. Sâmbătă de la ora 19.00, grupul vocal din Victoria, Cetina de Brad” susţine un concert de 30 de minute.  Duminică de la aceeiaşi oră are loc un concert susţinut de elevii şcolii „Regina Maria”.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro

Pentru ultimele noutăţi de la Sibiu, click pe imaginea de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite