Direcția 5 lansează miercuri albumul „Clasic” la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă aţi ratat evenimentele organizate de Valentines Day şi nu aţi reuşit să scoateţi jumătatea în oraş la o cină romantică sau o seară specială în pub-urile şi cluburile din oraş, există şansa să vă revanşaţi mai devreme decât se aşteaptă persoana iubită.

CITIŢI ŞI:

Sibienii încep săptămâna în oraş

Cel mai mare karaoke din ţară s-a desfăşurat aseară la Sibiu (GALERIE FOTO)

Distracţie la maxim, în week-end, la Bâlea Cascadă

După ce au făcut „încălzirea” aseară la Sala Palatului din Bucureşti, cei de la Direcţia 5 sosesc mâine seară în Sibiu ca să îşi lanseze şi totodată să îşi promoveze cel mai nou produs muzical al lor. Cristi Enache şi colegii săi, vor susţine şi un concert cu această ocazie, în Vintage Pub de pe strada Zaharia Boiu.

„Sibiul este al doilea oraş în care se vor cânta piese de pe noul album, după lansarea avută loc în Bucureşti. Concertul va începe la ora 21.00. Va fi un recital de aproximativ două ore” spune Gabi Ritivoiu, organizator al evenimentului de la Sibiu. Albumul este considerat a fi unul dintre cele mai romantice din discografia trupei. De altfel, chiar și membrii formației spuneau despre primul single extras de pe album, „Îți mulțumesc”, că este cântecul cu cele mai romantice versuri din întreaga lor activitate.

Preţul unui bilet pentru acest concert, este de 40 de lei.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite