Sibienii încep săptămâna în oraş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Săptămâna începe în forţă la Sibiu, câteva mii de oameni fiind aşteptaţi în acastă seară în centrul oraşului la o mulţime de spectacole.

CITIŢI ŞI:

Cel mai mare karaoke din ţară, organizat la Sibiu

Hi-q cântă la Mall în Sibiu, de Valentine’s Day

Căţeluşi pentru îndrăgostiţii din Sibiu

Teatrul Naţional „Radu Stanca” prezintă în această seară, de la ora 19:00, spectacolul „Cerere în căsătorie” de A. P. Cehov. Spectacolul este prilejuit de Ziua Îndrăgostiţilor. „Încercăm să prezentăm spectacole pe gustul fiecărui potenţial spectator, astfel încât să oferim în fiecare zi din săptămână o alternativă bună de petrecere a timpului liber atât sibienilor, cât şi turiştilor care vizitează oraşul nostru. Serviciile oferite publicului au fost extinse, iar paleta producţiilor prezentate mult diversificată. Cred că cel mai bun semn în acest sens este creşterea incasărilor din perioada septembrie 2010 – ianuarie 2011 cu 43,84% faţă de septembrie 2009 – ianuarie 2010” a declarat Constantin Chiriac, directorul general al teatrului “Radu Stanca”.

Acesta nu este însă singurul spectacol de teatru din oraş. Celebrii actori Ion Dichiseanu, Cezara Dafinescu, Constantin Cotimanis, Victoria Cocias, Armand Calotă şi Dalia Nartea vin la Sala Thalia, de la ora 19.00, cu spectacolul  “Pluralul englezesc”.

Şi surprizele nu se opresc aici. De la ora 21.00, în Piaţa Mică, Hermannstadt Events organizează cel mai mare karaoke în aer liber desfăşurat vreodată în România. Peste 3.000 de sibieni sunt aşteptaţi să cânte la unison hit-uri celebre. Organizatorii pun la dispoziţie ecrane gigant, difuzoare de mare putere şi 30 de microfoane.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite