Cel mai mare karaoke din ţară s-a desfăşurat aseară la Sibiu (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 4.000 de sibieni au petrecut Ziua Îndrăgostiţilor cântând la unison în Piaţa Mică a Sibiului la karaoke. Distracţia a fost la ordinea zilei, sibienii dansând şi cântând fără oprire timp de mai multe ore.

CLICK AICI PENTRU O GALERIE FOTO DIN TIMPUL EVENIMENTULUI

CITEŞTE ŞI:

Hi-q cântă la Mall în Sibiu, de Valentine’s Day

Fostul solist Judas Priest cântă la Sibiu

Hermannstadt Events şi Oldies Pub au organizat de Ziua Îndrăgostiţilor cel mai tare karaoke pe care l-a văzut Sibiul. Timp de trei ore toţi îndrăgostiţii din Sibiu au fost chemaţi în Piaţa Mică unde pe un monitor uriaş, difuzoare de mare putere şi 30 de microfoane wireless le stau la dispoziţie pentru a-şi cânta dragostea.

image

Pe ecrane au rulat câteva din cele mai cunoscute cântece, de dragoste şi nu numai, compuse vreodată iar microfoanele au circulat „libere” printre toţi cei care au vrut să-şi încerce vocea. Nici nu a fost nevoie de prea multe insistenţe din prtea organizatorilor pentru ca sibienii să caute microfoanele.

image

Sibiu Karaoke a avut parte chiar şi de o cerere în căsătorie în direct.

“În 30 aprilie 2009, în Londra, 13.500 de oameni au cântat împreună timp de patru minute piesa „Hey Jude” a celor de la Beatles. Au avut nevoie de multe microfoane, un ecran, curaj şi bună dispoziţie ca să scrie istorie", a declarat Silviu Scrob, organizator al evenimentului.

image

Sibiu Karaoke a început de la ora 19.00 iar intrarea în Piaţa Mică a fost liberă.

image

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite