VIDEO Detalii şocante în cazul crimei de pe Valea Cisnădiei - suspectul a fost arestat preventiv UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aurel Sămărtinean a fost prezentat astăzi instanţei cu propunere de arestare preventivă
Aurel Sămărtinean a fost prezentat astăzi instanţei cu propunere de arestare preventivă

Surse din rândul anchetatorilor au dezvăluit pentru Adevărul detalii cutremurătoare în cazul crimei de anul trecut, de pe Valea Cisnădiei. Mihai Delu a fost lovit de mai multe ori în cap cu o muchie de topor, apoi legat, dus pe Valea Cisnădiei şi incendiat. În momentul în care criminalul i-a dat foc, Mihai Delu încă trăia. 

CITIŢI ŞI:

Bucăţi din corpul unui bărbat au fost descoperite pe Valea Cisnădiei, în apropiere de Sibiu

Mihai Delu este sibianul al cărui cadavru tranșat a fost găsit pe Valea Cisnădiei

UPDATE (ora 14:23): Magistraţii Tribunalului Sibiu au emis pe numelele lui Aurel Sămărtinean un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Anchetatorii spun că Mihai Delu a avut parte de un sfârşit cumplit. A fost lovit în cap cu o muchie de topor, apoi imobilizat şi dus pe Valea Cisnădiei, unde a fost incendiat. Anchetatorii spun că este vorba despre un omor “prin cruzime”, pentru că bărbatul din Cisnădie trăia în momentul în care i s-a dat foc.

Corpul bărbatului a ars doar parţial, iar picioarele au fost, cel mai probabil, duse de câini sau corbi pe câmp, unde au fost găsite de un bătrân, a doua zi după înfiorătoarea crimă.

După mai bine de un an de zile, anchetatorii l-au ridicat ieri pe singurul suspect în acest caz. Potrivit anchetatorilor, Mihai Delu a fost imobilizat cu nişte şnururi făcute din material textil, pe care au fost identificate două profiluri ADN, al victimei şi al lui Aurel Sămărtinean, un bărbat de 67 de ani din Cisnădie, fost coleg cu victima la fosta fabrică de covoare din localitate.

Tot asupra acestuia, a fost găsit şi telefonul mobil pe care Mihai Delu îl avea la el în momentul în care a fost omorât, “referitor la care afirmă că l-ar fi cumpărat de la nişte necunoscuţi, susţineri infirmate de persoanele care au fost ascultate în cauză”, spun anchetatorii.

Aurel Sămărtinean este audiat la această oră la Tribunalul Sibiu, unde a fost dus astăzi cu propunere de arestare preventivă. Potrivit anchetatorilor, bărbatul a negat toate acuzaţiile care i se aduc.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite