Criminalul din Sibiu a mers 110 kilometri pe jos, prin pădure după ce şi-a omorât fosta iubită

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de poliţişti au fost, încă din noaptea în care a comis oribila crimă, pe urmele autorului. Criminalul ce şi-a omorât fosta iubită cu 25 de lovituri de cuţit a ocolit drumurile publice.

CITIŢI ŞI:

Criminalul care şi-a înjunghiat fosta iubită de 25 de ori nu era băut

Tânăra înjunghiată de 25 de ori de fostul iubit, este victima sistemului din România

VIDEO - Criminalul care şi-a înjunghiat iubită cu 25 de lovituri, arestat în ziua înmormântării

Fliter a plecat pe jos, spre localitatea natală şi a parcurs în total 110 kilometri. Aproximativ 60 de poliţişti l-au căutat pe criminal, iar oamenii legii au împărţit inclusiv fluturaşi cu fotografia lui, în ideea că vor reuşit să îl prindă cât mai rapid.

Cei de la Poliţia Sibiu au explicat că prinderea criminalului în vârstă de 30 de ani, care săptămâna trecută şi-a înjunghiat cu cruzime fosta iubită de numai puţin de 25 de ori a devenit o misiune dificilă, paradoxal după ce fotografia cu Daniel Fliter a fost făcută publică.

image

VEZI AICI GALERIE FOTO COMPLETĂ DE LA ÎNMORMÂNTARE!

Într-un final acesta a ajuns în grădina casei părinteşti, moment în care oamenii legii l-au prins. “Ştiam să se deplasează prin pădure şi asta ne-a îngreunat căutările. Traseul a fost Sibiu – Agnita, deplasare prin pădure, şi apoi Agnita – Retiş, tot prin pădure. E vorba de aproximativ 110 kilometri”, spun poliţiştii sibieni de la Investigaţii Criminale.

image

VEZI AICI GALERIE FOTO DE LA TERIBILA CRIMĂ

Cei de la Seviciul de Investigaţii Criminale au explicat că Daniel Fliter, prins duminică seară în timp ce încerca să intre în curtea imobilului unde locuiesc părinţii săi şi-a recunoscut din prima secundă fapta.

Motociclistul accidentat la Miercurea Sibiului este în comă la Tg. Mureş

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite