Copiii din Sibiu, răsfăţaţi de ziua lor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Multe dintre instituţiile sibiene organizează mâine activităţi care îi au în centrul atenţiei pe cei mai mici dintre locuitorii oraşului. Competiţiile sportive, spectacolele de teatru  sau ateliere culturale sunt doar căteva dintre surprizele pregătite special pentru Ziua Internaţională a Copilului

CITITI SI

Copiii au dat năvală la Târgul Naţional de Jucării de la Sibiu

Concert extraordinar al tarafului haiducilor din Clejani la Sibiu

Unul dintre cele mai importante evenimente care vor fi organizate mâine la Sibiu va avea loc în Parcul Sub Arini. Gabriela Szabo, Monica Roşu, Diana Oprea, Mihai Covaliu şi Rică Răducanu vor fi prezenţi la Sibiu între orele 10.00 şi 20.00 pentru a participa la „Arenele de Joacă“, cel mai mare eveniment sportiv pentru copii, organizat până acum in România. Evenimentul include numeroase activităţi sportive, de la baschet, volei, badminton, fotbal, mini-golf, popice, tenis de masă sau gimnastică, până la competiţii de atletism sau escaladă pe panou. „ Sperăm ca cei mici să se bucure de ziua lor de experienţe unice şi să reuşim să le dezvoltăm obişnuiţa de a face sport cât se poate de des”, a declarat Gabriela Szabo, iniţiatoarea proiectului „Arenele de Joacă“.

Fotbal şi volei la Mall

O serie de competiţii sportive au pregătit şi reprezentanţii Shopping City Sibiu, care îi aşteaptă astăzi şi mâine pe micuţii cu vârste cuprinse între 8 şi 13 ani în faţa Promenada Mall, unde vor putea participa la un campionat de fotbal şi volei pe nisip. „Gala de premiere va avea loc, marţi, 1 iunie, începând cu ora 17.00, în Promenada Mall. Participanţii vor avea parte şi de spectacole de teatru, dansuri sportive, pictură pe faţă, gimnastică şi demonstraţii de autoapărare“, spune Anca Adam, specialist marketing Shopping City Sibiu.

Experiment reuşit în proiectul art-fusion de la Transilvania Tattoo Expo

Gratuit la ZOO şi pe Tursib

Tot de ziua lor, copiii sub 18 ani vor avea acces gratuit la Grădina Zoologică, acolo unde vor putea admira cele aproape 150 de animale, din peste 30 de specii. „În Grădina Zoologică funcţionează deja şi fântâna arteziană de pe lac, iar vizitatorii pot închiria bărci cu vâsle sau hidrobiciclete“, spune Mirela Gligore, purtător de cuvânt al Primăriei Sibiu. Ca în fiecare an, şi compania de transport local va permite copiilor sub 14 ani să circuleze gratuit cu mijoacele de transport în comun.

Un poştaş din Sibiu, cel mai rapid din ţară

Japonezii vă aşteaptă la muzeu
Reprezentanţii CNM „Astra“ nu se lasă nici ei mai prejos, oferind tuturor copiilor cu vârste până la 18 ani posibilitatea să viziteze gratuit toate unităţile muzeale. În plus, micuţii sunt invitaţi la o incursiune în obiceiuri si tradiţii din Ţara Soarelui Răsare, care vor fi prezentate de cei 14 voluntari veniţi din Japonia la Festivalul Internaţional de Teatru. Evenimentul va avea loc în Muzel în aer liber, între orele 10.00 şi 18.00.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite