Experiment reuşit în proiectul art-fusion de la Transilvania Tattoo Expo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii Liceului de Artă din Sibiu şi şase artişti tatuatori au dus la bun sfârşit un proiect extrem de interesant, un experiment de art-fusion care a combinat viziunea tuturor artiştilor implicaţi.

CITIȚI ȘI:

Grevă generală la AJOFM şi Consiliul Judeţean Sibiu

Daniel Fliter e principalul suspect al crimei în care o sibiancă a fost înjunghiată cu 25 de lovituri de cuțit

O fată de 16 ani a intrat în bazinul de la Bazna şi a făcut stop cardiorespirator

Tabloul, atât cel iniţial cât şi cel final, a fost o expresie aproape perfectă a artei neconvenţionale. Viziunea tinerilor elevi din clasele a noua şi a zecea a fost completată şi apoi transformată de artiştii mai experimentaţi care au fost extrem de încântaţi să participe la un asemenea eveniment inedit. Nu mai puţin de şase artişti au vrut să îşi pună amprenta pe desenul elevilor sibieni şi să îl transforme într-o lucrare artistică unică în România.

Întreg spectacolul a durat mai bine de 60 de minute. Elevii au montat panourile pregătite în atelierele Liceului de Artă şi apoi au dat frâu liber artiştilor care de abia aşteptau să contribuie cu propria lor viziune. Astfel, nasul craniului gândit iniţial a fost transformat în ochi, pe marginile tabloului au apărut alte mici imagini integrate în peisaj ca la final, lucrarea să fie complet transformată.
Transilvania Tattoo Expo îşi închide porţile duminică seara, la ora 23, după concertele trupelor Koffin Kats şi Cowboy Corpse.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite