Controale și razii în piețele agroalimentare din Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O comisie mixtă de control din care au făcut parte reprezentanţi ai corpului de control al prefectului, IPJ Sibiu, Inspectoratului judeţean de jandarmi, Poliţiei locale, Gărzii financiare – secţia Sibiu, Comisariatului judeţean pentru protecţia consumatorului, Direcţiei sanitar-veterinare şi ITM a descins marți la Piața Cibin.

CITIȚI ȘI:

Sibienii pot plăti oficial on-line taxele și impozitele

Primăria execută sibienii care nu îşi achită taxele

Primăria interzice intrarea maşinilor mari în Piaţa Mică

Cu prilejul controlul efectuat în Piaţa Cibin, sau identificat 69 de contravenţii privind ordinea publică, protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, precum şi contravenţii privind circulaţia pe drumurile publice.

”Amenzile aplicate au fost în sumă de 82.500 lei, iar valoarea bunurilor confiscate, 1010 lei. De asemenea, a fost identificat un cetăţean din Rep. Moldova, în timp ce comercializa 600 pachete de ţigarete, au fost ridicate certificate de producător, documente de provenienţă a produselor şi mărfurilor comercializate, pentru verificarea la primării şi la persoanele juridice care au emis documentele de provenienţă a produselor. Au mai fost aplicate unor societăţi comerciale amenzi, pentru activităţi fără forme legale şi nerespectarea normele de sănătate şi securitate a muncii”, spune Dorin Teodorescu, purtător de cuvânt la Prefectura Sibiu.

Activitatea comisiei mixte va continua şi în celelalte pieţe agroalimentare din Sibiu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite