Primăria interzice intrarea maşinilor mari în Piaţa Mică

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Municipalitatea sibiană va modifica regulamentul de circulaţie în Centrul Istoric al Sibiului, începând cu prima zi a lunii viitoare. Printre cele importante modificări se numără şi fapul că autovehiculele cu masa mai mare de 3,5 tone nu mai au acces în Piaţa Mică, iar cei care vor încălca această prevedere vor fi sancţionaţi cu amendă de la 100 la 300 de lei.

CITIŢI ŞI:

Municipalitatea sibiană închide lacul de la Zoo din Dumbravă

Palatul de Justiţie se mută de pe Victoriei în Guşteriţa

Astfel, riveranii care au cartelă magnetică de acces în zona delimitată de piloanele pneumatice, vor achita o taxă de 100 de lei, pentru eliberarea uneia noi, în cazul în care cea pe care o au este pierdută au deteriorată.

Printre cele importante modificări se numără şi fapul că autovehiculele cu masa mai mare de 3,5 tone nu mai au acces în Piaţa Mică, iar cei care vor încălca această prevedere vor fi sancţionaţi cu amendă de la 100 la 300 de lei.

De asemenea s-a decis că şi staţionarea mai mare de 24 de ore va fi interzisă în parcarea dirijată în Piaţa Mică. Maşinile aflate într-o astfel de situaţie vor fi ridicate de către cei de la Birolu Ridicări Auto. În cazul pierderii sau tichetului cu cod de bare, conducătorii auto îşi vor putea scoate maşinile din Piaţa Mică, numai după achitarea contravalorii unui tichet contravenţional în cuantum de 40 de lei.

O hotărâre de Consiliul Local aproape identică, va fi aprobată joi de către consilierii primăriei Sibiu şi în cazul parcării de la Cazarma 90. În cazul acesta cuantumul amenzii este de 20 de lei.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite