Connect-R și-a rupt mâna în turneu într-un accident pe DN1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ştefan Mihalache, alias CONNECT-R, a fost accidentat în apropiere de localitatea sibiană Sălişte, pe DN1. O altă persoană a fost şi ea grav rănită.

CITIȚI ȘI:

Connect-R accidentat pe DN1, în judeţul Sibiu

VIDEO - Connect-R rănit grav la un braț într-un accident pe DN1 în județul Sibiu

Totul s-a petrecut din pricina unui şofer neatent care a intrat pe contrasens unde a izbit un TIR şi microbuzul în care se afla vedeta. Poliţiştiii sibieni susţin că accidentul s-a petrecut din pricina  natenţiei. Din primele cercetări se pare că accidentul s-a petrecut din vina şoferului unui autoturism marca VW Golf. "Acesta nu s-a asigurat la schimbarea benzii de mers, respectiv de pe banda unu pe banda doi şi a acroşat un TIR,după care a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un microbuz marca Mercedes care circula regulamentar din sens opus şi în care se aflau şapte persoane", spune Adela Negoi, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.



O ambulanţă a ajuns la faţa locului şi a preluat victimele.

image

Pentru scoaterea şoferului din autoturism a fost nevoie şi de intervenţia unui echipaj de la DESCARCERARE. Connect-R a scăpat cu mâna fracturată. "La Unitatea de Primiri Urgenţe au ajuns două persoane accidentate, un cu antebraţul drept fracturat, cealaltă cu contuzie toracică şi câteva zgârieturi la membrele inferioare. Niciunul nu va rămâne internat", spune Rauca Puşcă, purtătorul de cuvânt al spitalului Judeţean Sibiu.

image

În drum spre Huedin

Vedeta se afla în microbuzul de turneu şi se îndrepta spre Huedin, acolo unde urma să ţină un concert. Acesta a declarat că nu şi-a dat seama exact cum s-a petrecut totul. "Mergeam spre Huedin acolo unde urma să susţinem un concert. La un momentdat am văzut că maşina a intrat pe contrasens şi mi-am pus mână la faţă. Capacul de la airbag a sărit şi m-a rănit la mână. Dacă ar fi după mine aş merge la Huedin, aş putea să fac coregrafia
doar din picioare, dar mă tem că acest lucru nu va putea fi posibil", a declarat Connect-R. Poliţiştii fac în continuare cercetări pentru a vedea exact cum s-a petrecut totul. În ceea ce priveşte restul concertelor, CONNECT-R speră să nu fie nevoit să le anuleze, datorită intervenţiei chirurgicale la care va trebui să fie supus zilele următoare, la Bucureşti.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite