Connect-R accidentat pe DN1, în judeţul Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ştefan Mihalache, alias CONNECT-R, a fost accidentat în apropiere de localitatea sibiană Sălişte, pe DN1. Totul s-a petrecut din pricina unui şofer neatent care a intrat pe contrasens unde a izbit un TIR şi microbuzul în care se afla vedeta.

CITIȚI ȘI:

Microbuz plin cu bulgari răsturnat pe DN1. Opt persoane au fost rănite

Două persoane au murit în accidente din Sibiu

Şoferul unui autoturism a pătruns, ca din senin pe contrasens unde a izbit un TIR şi microbuzul lui CONNECT-R. Vedeta se afla în microbuzul de turneu şi se îndrepta spre Huedin, acolo unde urma să ţină un concert. Acesta a declarat că nu şi-a dat seama exact cum s-a petrecut totul. "Mergeam spre Huedin acolo unde urma să susţinem un concert. La un momentdat am văzut că maşina a intrat pe contrasens şi mi-am pus mână la faţă. Capacul de la airbag a sărit şi m-a rănit la mână. Dacă ar fi după mine aş merge la Huedin, aş putea să fac coregrafia doar din picioare, dar mă tem că acest lucru nu va putea fi posibil", a declarat Connect-R.

CITEŞTE AICI DECLARAŢIILE COMPLETE ALE LUI CONNECT-R DATE LA IEŞIREA DIN SPITAL!

image

Şoferul, grav rănit

Poliţiştii fac în continuare cercetări pentru a vedea exact cum s-a petrecut totul. În ceea ce priveşte restul concertelor, CONNECT-R speră să nu fie nevoit să le anuleze, datorită intervenţiei chirurgicale la care va trebui să fie supus zilele următoare, la Bucureşti. O ambulanţă a ajuns la faţa locului şi a preluat victimele. Pe lângă vedeta de la CONNECT-R, care se pare că s-a ales cu antebraţul drept fracturat, şoferul vinovat a fost şi el transportat de urgenţă la spital.

image

Pentru scoaterea şoferului din autoturism a fost nevoie şi de intervenţia unui echipaj de la DESCARCERARE, starea lui fiind destul de gravă. Poliţiştii fac în continuare cercetări pentru a vedea exact cum s-a petrecut totul.

VEZI AICI BIOGRAFIA LUI CONNECT-R ȘI PRIMELE DECLARAȚII DE DUPĂ ACCIDENT!

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite