VIDEO - Connect-R rănit grav la un braț într-un accident pe DN1 în județul Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Connect-R este cunoscut ca membru al trupei Racla, dar şi datorită numeroaselor colaborări pe care le-a avut cu nume importante din muzică românească, precum Simona Nae, Arsenium, Loredana şi Alex. 

CITIȚI ȘI:

Connect-R accidentat pe DN1, în judeţul Sibiu

Artistul care a fost implicat vineri după amiază într-un accident avut loc în apropiere de localitatea sibiană Săliște în urma căruia a ajuns la Urgențe la Spitalul Județean Sibiu cu mai multe răni este deja un nume cunoscut în muzica dance din România. Acesta se afla într-un microbuz cu care trebuia să ajungă la un concert la Huedin. ”Eram pe scaunul din dreapta față și m-a lovit unul din airbag-uri. M-am speriat destul de tare” a spus imediat după accident, la spital, cântărețul.

Iată mai jos o biografie a carierei artistului.

Biografie
Debutează în hip-hopul românesc în 1997, prin fondarea trupei a€œGiganzii”. Prima apariţie discografica este piesa ”Observ”, de pe compilatia Real Hip-Hop. În 1998 apare a două parte a aceleiaşi compilaţii care conţine o piesă solo " Operaţia pe suflet deschis" semnată Connect-R. În 2000 Connect-R colaborează cu trupa R.A.C.L.A pe albumele ”Plus Infinit” şi ”Patratul Rosu”, apoi este cooptat de Rimaru pentru a face parte din formula în care a fost înregistrat albumul ”DEXteritate”.

În 2007 Connect-R a hotărât să revină cu un nou album. Artistul a lucrat la acest album doi ani şi toate piesele păstrează feeling-ul R&B, de care acesta se simte foarte apropiat. Albumul conţine 11 piese, o parte dintre acestea fiind în colaborare cu Alex, Smiley, Matteo şi Don Baxter. Primul single de pe album "Dacă dragostea dispare" este o continuare a hitului pe care Connect-R l-a lansat cu Alex, "Dragoste la prima vedere" al doilea single de pe albumul ”YAMASHA”.
CITEȘTE AICI TOATE DETALIILE DE LA ACCIDENTUL DE VINERI

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite