Cei 30 de kilometri de piste pentru biciclete vor fi gata până în iunie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marcarea pistelor a început de săptămâna trecută, iar municipalitatea a stabilit şi o ordine în care cele 10 trasee vor fi conturate în teren.

CITIŢI ŞI:

Străzile de pe fosta centură ocolitoare intră în reabilitare

Demersuri pregătitoare pentru reabilitarea imobilului din Piaţa Mică 22

Scad taxele şi tarifele la aeroportul Internaţional Sibiu

Sibienii vor avea la dispoziţie de luna viitoare peste 30 de kilometri de pistă pentru biciclete. Primul tronson a fost deja marcat de la Polsib, pe Şoseaua Alba Iulia şi până pe Andrei Şaguna. Marcarea se face cu linie discontinuă de culoare portocalie, pistele fiind amenajate pe carosabil, lângă trotuar.

Primăria a alcătuit o listă cu ordinea de marcare a traseelor de piste. Prioritizarea a fost realizată ţinându-se cont de lucrările de reabilitare şi reparaţii la străzi.

Este vorba de tronsoanele Şoseaua Alba Iulia – Andrei Şaguna, Bulevardul Vasile Milea pe tronsonul dintre Nicolae Iorga şi Piaţa Unirii, Gară – Herman Oberth – Corneliu Coposu – Piaţa Unirii – Calea Dumbrăvii – Lomonosov – Şcoala de Înot, Gară – Regele Ferdinand –  Constituţiei – sensul giratoriu de pe bulevardul Corneliu Coposu, Cartier Broscărie – Ştefan cel Mare – Bâlea – Herman Oberth – sensul giratoriu de pe Bulevardul Corneliu Coposu, Ştefan cel Mare, pe tronsonul dintre Piaţa Revoluţiei şi Moldoveanu, Semaforului – Rahovei – Bulevardul Mihai Viteazu – Nicolaus Olahus – Şcoala de Înot, strada Nicolae Iorga, pe tronsonul dintre Vasile Milea şi Mihai Viteazu, strada Hipodromului şi strada Ludoş.

„În aproximativ o săptămână va începe amplasarea indicatoarelor de semnalizare a pistelor de biciclete şi a indicatoarelor care marchează prioritate în trafic pentru biciclişti” spune primarul Klaus Iohannis.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite