Ce filme şi ce piese de teatru vedem săptămâna asta la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În perioada 23 - 29 septembrie, la Cinema Arta din Sibiu rulează filmul de acţiune “Colombiana”.  Proiecţia este programată pentru orele 14:00 (joi), 16:30, 19:00 şi 21:30. Preţul unui bilet este de 10 lei, 8 lei redus. Din distribuţie fac parte actorii Zoe Saldana, Jordi Mollà şi Lennie James. Filmul prezintă evoluţia unei tinere care asistă la moartea părinţilor ei în Bogota şi ulterior devine o asasină cu sânge rece

CITIŢI ŞI:

Încă 30 de locuri pentru copii în creşele din municipiul Mediaş

Spectacolul “Felii” al teatrului sibian se joacă la Brăila cu casa închisă

Lapte și corn abia de luna viitoare în școlile din județul Sibiu

La Teatrul “Radu Stanca” din Sibiu este programată pentru joi, 29 septembrie, avanpremiera piesei “Insula”, de la ora 19, la sala teatrului. Din distribuţie fac parte actorii Adrian Matioc, Ioan Paraschiv, Liviu Vlad, Raluca Iani, Pali Vecsei, Cristina Ragos, Marius Turdeanu, Adrian Neacşu, Eduard Pătraşcu, Cătălin Pătru, Cristian Stanca, Viorel Raţă, Ema Veţean. Durata aproximativă  piesei este de o oră şi 30 de minute. Preţul unui bilet este de 15 lei, respectiv 10 lei redus.
Premiera piesei este programată pentru vineri, 30 septembrie, de la ora 19, la sediul teatrului sibian.


La Teatrul pentru copii Gong, în această săptămână este programat spectacolul “Hänsel şi Gretel”, în limba română şi germană. Premiera are loc miercuri, 28 septembrie, de la ora 19, în limba română, iar vineri, 30 septembrie, de la ora 12, are loc premiera spectacolului în limba germană. Spectacolul va putea fi vizionat şi duminică, de la ora 11.
Reprezentaţia are o durata de 45 minute şi este recomandat copiilor peste 3 ani. Costul unui bilet este de 7 lei, iar pentru reprezentatia de duminica este 6 lei.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite