Încă 30 de locuri pentru copii în creşele din municipiul Mediaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul municipiului Mediaş  a inaugurat zilele trecute primul etaj al creşei din cartierul Gura Câmpului. Prin reabilitarea acestui corp de clădire, municipiul Mediaş beneficiază de încă 30 de locuri pentru copiii de creşă.

CITIŢI ŞI:

Lapte și corn abia de luna viitoare în școlile din județul Sibiu

Lucrările de reabilitare au constat în recompartimentarea spaţiului, montarea parchetului, amenajarea grupurilor sanitare, a spălătoriei, a cabinetului medical, a spaţiului de joacă, a dormitorului şi a sălii de mese. Valoarea totală a lucrărilor  a fost de 65.000 lei.

„Astăzi am reuşit să oferim copiilor de creşă încă 30 de locuri într-o clădire complet reabilitată şi modern utilată. Părinţii au venit foarte bucuroşi cu copiii la această creşă şi sunt convins că vor fi foarte mulţumiţi de condiţiile oferite de această instituţie. Cu toate că municipiul Mediaş beneficiază în total de 90 de locuri la creşă, nu reuşim să acoperim toate cererile, motiv pentru care am hotărât să construim o nouă creşă în cartierul Vitrometan. În acest moment se desfăşoară licitaţia în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, această creşă fiind inclusă în Programul Naţional de Dezvoltare a Infrastructurii, derulat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului“, a declarat primarul Teodor Neamţu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite