Carduri electronice pentru abonamentele de autobuz

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tursib va introduce începând din luna mai un nou instrument de plată pentru serviciile de transport: abonamentul tip card electronic.

CITIŢI ŞI:

Tursibul îşi face o nouă bază de 5 milioane de euro

Biletele de autobuz rămân la acelaşi preţ. Deocamdată....

Tramvaiul dintre Sibiu şi Răşinari,tras pe dreapta

Acest instrument de plată va fi introdus ca proiect pilot în cazul serviciilor de transport asigurate pentru angajaţii unei unităţi de producţie din Zona Industrială Vest. Un număr de 300 de angajaţi de la această unitate de producţie vor primi aceste carduri. Suportul electronic este din plastic, tip card, inscripţionat cu numele, fotografia şi un cod unic de abonat.

Prin noul sistem cardurile vor fi încărcate electronic, de la sediul societăţii sau de la orice punct de vânzare. Controlorii în trafic vor fi dotaţi cu unităţi speciale care le permit să verifice dacă este încărcat cardul pentru o perioadă de valabilitate corespunzătoare.

„Sistemul va fi astfel testat şi dacă se dovedeşte a fi un instrument bun, acesta va fi extins. Prin aceasta continuăm să adaptăm activitatea societăţii de transport în comun la nevoile şi posibilităţile de acum, sistemul eletronic de plată fiind un instrument foarte simplu şi util de plată.” a declarat primarul Klaus Iohannis.

Introducerea acestui card de abonament simplifică foarte mult procedura de eliberare a abonamentelor. Spre exemplu, în cazul abonamentelor pe hârtie, în fiecare lună trebuia emis un alt abonament.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite