Cadouri şi campanie specială de Crăciun la Crucea Roşie din Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Săptămâna aceasta a demarat cu participarea Crucii Roşii, Filiala Sibiu la Târgul de Crăciun  din Piaţa Mare, unde voluntarii, îndrumaţi de Mos Crăciun au pus în vânzare obiecte confecţionate de ei înșiși, au oferit trecătorilor pliante despre activităţiile Crucii Roşii Sibiu, precum şi ceai cald şi cafea în schimbul unei donaţii.

CITIŢI ŞI:

S-a deschis oficial sezonul de schi la Arena Platoş din Păltiniş

Revelion cu trupe mai puţin cunoscute în Piaţa Mare din Centrul Istoric al Sibiului

Participarea la acest targ s-a realizat in parteneriat cu Sibiu Social, Reteau Furnizorilor de Servicii Sociale din Sibiu.  Multumim pe aceasta cale organizatorilor Targului care ne-au sprijinit si au permis membrior retelei Sibiu Social sa participe gratuit la targ.

Mos Craciun al Crucii Rosii Sibiu, insotit de voluntari a fost prezent in data de 20 decembrie  si  la Caminul de Batrani din Marpod, unde a inmanat peste 70 de cadouri varstnicilor. „Multumim pentru aceasta generosului nostru sponsor, Siluete Transcom SRL, datorita caruia fiecare persoana in varsta a Caminului de la Marpod a primit cate un pulover calduros pentru iarna. 

Membrii Clubului de Aur, club de socializare pentru varstnici din cadrul Crucii Rosii Sibiu, nu s-a lasat mai prejos. Doamnele Clubului de Aur au confectionat șosete de lână si căciuli de lână, pe care ele persoanal le-au impartit cu mare bucurie varstnicilor de la Marpod.  A fost un moment de mare emotie si bucurie atat pentru echipa Crucii Rosii Sibiu cat si pentru varstnicii prezenti la camin”, spune Raluca Morar, director la Crucea Roşie Sibiu.

Mos Craciun cel neobosit al Crucii Rosii Sibiu si a fost prezent si la Promenada Mall, unde si-a incarcat sacul cu peste 1.000 de  jucarii dintre cele stranse in cadrul Campaniei organizare impreuna cu Promenada Mall Sibiu. De acolo, a pornit insotit de voluntari la Centrele de Plasament din Sibiu.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

Sigla Adevărul
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite