Studentă din Sibiu, ucisă cu bestialitate de un hoţ recidivist

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lucica Crişan a fost descoperită dezbrăcată, întinsă pe pat şi cu trupul parţial carbonizat. Criminalul a fost reţinut de poliţişti. Tânăra era studentă în anul III la Facultatea de Medicină din Sibiu, specializarea Stomatologie.

Tânăra de 21 de ani, din Făgăraş, a fost găsită moartă, sâmbătă după-amiază, în casa mamei ei. Lucica Crişan a petrecut vineri noaptea într-un club din oraş. Când s-a întors acasă a dat nas în nas cu un tânăr de 28 de ani venit la furat. Speriată, fata s-a baricadat în camera ei. Înarmat cu un cuţit, Daniel Iordan a reuşit să deschidă uşa şi a atacat-o. Legiştii au găsit pe trupul fetei (foto jos) mai multe tăiaturi atât pe mâini cât şi pe gât.

image

După ce a înjunghiat-o, tâlharul a lovit-o cu picioarele peste faţă şi, fără nicio urmă de remuşcare, a violat-o. Nu i-a păsat că fata era inconştientă. Ca să-şi ascundă urmele a dezbrăcat-o pe fată, i-a luat hainele şi a dat foc saltelei de pe pat. A mai luat un telefon mobil şi s-a făcut nevăzut. A fost prins de poliţişti ieri seară în timp ce se întorcea acasă. „Suspectul a fost reţinut şi va fi acuzat de omor deosebit de grav, tâlhărie, viol, lipsire de libertate şi violare de domiciliu" a declarat Sanda Mateş, prim procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov.

PENTRU CE A FOST CONDAMNAT Iordan CITEŞTE AICI

Recidivist periculos

Daniel Iordan zis Spiderman este un recidivist cu un comportament violent. Are la activ mai multe furturi şi a mai fost acuzat şi de vătămare corporală şi violare de domiciliu. A fost eliberat condiţionat din puşcărie în 2008.

CITIŢI ŞI:

Cioban omorât în bătaie, la o stână din judeţul Sibiu

VIDEO – Anchetatorii impresionaţi de cazul preotului care şi-a ucis copiii de 5 şi 7 ani în biserică

O fată de numai 13 ani a fost violată de trei derbedei

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite