Bilete şi abonamente mai scumpe pe zeci de curse judeţene ale Transmixt-ului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Majorarea este pusă pe seama creşterilor preţului la carburanţi în ultimele luni. Principala societate care operează curse interjudeţene majorează tarifele practicate, în medie cu 10 procente.

CITIŢI ŞI:

Se prelungesc traseele la autobuzele 11 şi 111

Sute de mii de lei pentru paza maşinilor ridicate din Sibiu

Tramvaiul Răşinari – Sibiu pe linie moartă

Principalul transportator de persoane din judeţul Sibiu, Transmixtul afaceristului local Ilie Carabulea, a decis să majoreze actualele tarife, aflate în vigoare de mai puţin de un an de zile. Este vorba de peste 40 de trasee pe care sibienii vor plăti mai mulţi bani.

Tarifele actualelor bilete vor fi majorate cu 10 la sută. Justificarea celor de la Transmixt vine din faptul că preţurile la combustibil au crescut în ultimele luni cu aproximativ 22 la sută, din calculele acestora rezultând că se impune o creştere medie de 8,8 la sută a tarifelor medii la bilete şi abonamente. Majorarea va fi resimţită din plin de sibieni.

De exemplu o cursă Sibiu – Cisnădie, va costa 7,7 lei, iar un drum cu autobuzul până la Agnita sare acum de 15,5 lei. Ca să ajungeţi la Ocna în staţiune, oamenii vor achita în vara asta numai puţin de 7,2 lei în loc de aproximativ 6 lei.

Un abonament până la Cisnădie va costa 136 de lei în loc de aproximativ 120 de lei, iar pâna la Agnita 383 de lei în loc de 348 de lei.

AFLĂ CE PĂRERE AU SIBIENII DESPRE ACESTE MAJORĂRI, AZI ÎN

image

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite