Apă Canal taie apa la asociaţiile cu datorii ce se apropie de 100.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei asociaţii de proprietari sunt în situaţia de a fi debranşate din cauza datoriilor care au ajuns la aproape 80.000 de lei.

CITIŢI ŞI:

Elevii sibieni au verificat dacă Sibiul beneficiază de apă de calitate

Investiţie de 37 de milioane de euro în Uzina de Apă şi canalizarea din Sibiu şi comunele limitrofe

La Sibiu se scumpeşte apa cu aproape 12 la sută

Este vorba de asociaţiile Ştefan cel Mare 147, Ţiglari numărul 2 şi Vasile Aaron numărul 12. În acestă dimineaţă însă cei din Ţiglari au achitat o parte din datorie şi au mai fost păsuiţi de către Apă Canal.

„Aceste asociaţii vor fi debranşate de la reţeaua de apă potabilă miercuri, începând cu orele 8.00, în cazul în care nu răspund somaţilor legale transmise administratorilor. Cei din Ţiglari au achitat 10.000 de lei din datoria de aproximativ 15.000 lei”, a explicat Thomas Roth, purtător de cuvânt al Apă Canal. Asociaţia Ştefan cel Mare 147 are o datorie de peste 57.000 de lei, cea din Ţiglari au rămas cu o datorie de aproximativ 5.000 de lei iar cei din Vasile Aaron au de achitat peste 15.000 de lei.

Apă canal a somat un număr de 37 de asociaţii de proprietari cu restanţe mai vechi de 45 de zile, debranşarea datornicilor urmând a fi făcută după parcurgerea procedurilor legale.

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite