Apă Canal Sibiu premiată pentru “Implementarea cu Succes a unui Sistem Informatic Performant"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cadrul celei de-a 13-a ediţii a Forumului Regional al Apei, organizat la Palatul Parlamentului în perioada 13-15 iunie 2011, clientul nostru, compania de Apă Canal din Sibiu a primit premiul pentru “Implementarea cu Succes a unui Sistem Informatic Performant”.

CITIŢI ŞI:

O investiţie de 7 milioane de lei taie gazul pe 12 străzi din Sibiu

„Răceală” între primărie şi E.On Gaz

Parcare cu plată la Sala Transilvania

În cadrul Apă Canal S.A. Sibiu s-a ales implementarea sistemului informatic integrat bazat pe soluţiile SAP pentru a avea o imagine unitară asupra întregii activităţi a companiei şi pentru a fi aliniaţi la cele mai noi standarde europene şi internaţionale. Proiectul de implementare s-a realizat în 3 etape, astfel:
- în prima etapă s-a implementat sistemul de Gestiune Resurse Companie (SAP ERP) 
- următoarea componentă SAP implementată a fost cea dedicată companiilor de utilităţi (SAP IS-U) 
- în cea de-a 3-a etapă s-au implementat componentele Gestiune Resurse Umane şi Salarizare (SAP HR/PY), Gestiune Relaţii cu Clienţii (SAP CRM) şi componenta de Analiză Managerială (SAP BI).
 Întreaga implementare a fost o continuă provocare pentru echipa mixtă Apă Canal Sibiu - CSB pentru găsirea soluţiilor optime de reprezentare a proceselor economice specifice companiei de apă, care a consolidat experienţa tuturor celor implicaţi.
"Premiul acordat companiei de Apă Canal din Sibiu reprezintă pentru CSB o recunoaştere a eforturilor depuse de echipa noastră de consultanţi (alături de echipa de proiect din partea Apă Canal Sibiu), precum şi a competenţelor  acestora. Suntem mândri că am putut participa la acest eveniment şi că am făcut posibilă acordarea acestui premiu. Vom fi în continuare alături de cei de la compania de Apă Canal pentru extinderea cu noi funcţionalităţi a  modelului SAP implementat", spun cei de la CSB.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite