Acţionariatul la aeroportul Internaţional Sibiu, stabilit abia la anul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consiliul Judeţean şi primăria Sibiu vor împărţi acţiunile la aeroport numai în 2011. Municipalitatea doreşte o viabilizare a obiectivului în care a pompati zeci de milioane de euro.

CITIŢI ŞI:

Avioanele nu vor mai ateriza pe ceaţă sau ninsoare în acest an la Sibiu

Expertiza pentru alunecările de teren de la Aeroportul Sibiu,aproape gata

Aeroportul din Sibiu a primit oficial certificat Internaţional

După ce se vor rezolva problemele legate de alunecările de teren de la pista de aterizare – decolare şi se va repune în funcţiune sistemul care dirijează avioanele spre aterizare pe timp de ceaţă sau în caz de ninsori abundente, principalii investitori la aeroportul internaţional vor avea cea mai importantă discuţie legat de acest obiectiv.

Consiliul Judeţean şi Primăria Sibiu se vor întâlni însă abia în prima parte a anului viitor, ca să stabilească câte acţiuni vin alocate pentru fiecare instituţie în parte, în procesul de transpormare a Regiei Autonome Aeroportul Sibiu, în Societatea pe Acţiuni Aeroportul Sibiu. Preşedintele CJ-ului spune că în 2011 se va face reglementarea juridică a acestei probleme. „Nu am discutat încă la modul concret ce vom face. Totuşi în prima parte a anului viitor vom discuta în detaliu acest aspect cu cei de la primăria Sibiu”, a spus preşedintele CJ-ului, Martin Bottesch.

AFLĂ DE CE VREA PRIMĂRIA SIBIU ANALIZĂ LA ACTIVITATEA AEROPORTULUI, AZI DIN

image

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite