A vrut să se sinucidă, după ce şi-a ucis copilul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medieşeanul, Ciprian Ursui, care şi-a strivit copilul sub maşină, a fost salvat de poliţişti în ultima clipă, din faţa trenului. Bărbatul nu îşi poate reveni după ce unicul copil, de un an şi opt luni, a murit strivit sub roţile autoutilitarei pe care încerca să o parcheze, în faţa casei.

CITIȚI ȘI:

O clipă de neatenţie i-a ucis soţia iar copiii sunt în comă

Tragedie. Şi-a omorât copilul, în timp ce încerca să îşi parcheze maşina

Un motociclist a murit şi două persoane au fost rănite într-un accident la Sibiu (FOTO)

VIDEO – Poliţia a urmărit ca în filme o maşină cu hoţi, de la Sebeş la Sibiu


Nimic nu îl mai poate aduce înapoi pe micuţul Daniel. Acesta este gândul care îl macină pe tatăl micuţului de nici doi ani.Îl macină atât de tare încât l-a determinat să nu mai poată concepe viaţa fără copil. Într-un moment de slăbiciune, după ce a povestit poliţiştilor, duminică seara, cum s-a petrecut infiorătorul incident, a vrut să îşi pună capăt zilelor. A mers la calea ferată care trece prin capătul străzii unde locuieşte, în Mediaş, şi s-a aştezat pe linii. Doar o minune a făcut ca un echipaj al Poliţiei, care trecea prin zonă să îl vadă şi să reuşească să îl convingă pe bărbat, că trebuie să renunţe la planul sinucigaş.

„Toată noaptea au răcnit de durere. Doamne fereşte. Cine îşi poate imagina prin ce trec. Tatăl nu îşi poate ierta ce a făcut“, explică o vecină a familiei Ursui. Vecinii sunt cutremuraţi de când au auzit de teribilul incident. Daniel, copilaşul care nu avea nici doi ani împliniţi, era sufletul străzii. Mereu ieşea şi zâmbea tuturor vecinilor. „S-au chinuit de vreo cinci ani să facă un copil. Femeia a mai pierdut o sarcină şi a stat mult timp prin spital şi acum să se întâmple aşa ceva“, povesteşte vecina.


Întâmplarea nefastă a semănat teroare pe strada unde locuieşte familia. Oamenii nu pot înţelege cum a fost posibil aşa ceva. „Din câte am înţeles, mama l-a lăsat să meargă afară ştiind că e tatăl copilului acolo. Tatăl spălase maşina şi a vrut să o parcheze şi nu a văzut copilul că ieşise. Şi l-a strivit“, mai spune femeia. Imediat după ce a văzut cele petrecute, bărbatul şi-a luat copilul în braţe şi a plecat împreună cu soţia, direct la spital. Deja era prea târziu. Micuţul Daniel cedase în lupta pentru viaţă. Cu întreg corpul strivit de roata autoutilitarei tatălui său, care a trecut efectiv peste el, inima micuţului a încetat să mai bată. „Copilul a fost adus la spital cu un traumatism cranio-cerebral deschis, stop cardio-repirator, s-a efectuat manevrele de resuscitare, dar degeaba“, spune medicul Bogdan Burghelea, managerul spitalului din Mediaş. Aşa se face că părinţii s-au întors cu pruncul acasă, în sicriu. Sfăşiate de durere, familia şi rudele, cu greu pot înţelege de ce a trebuit să se întâmple aşa totul. „Nu ne întrebaţi cum s-a întâmplat. Suntem terminaţi“, a spus o rudă a familiei.

Tatăl este acum cercetat pentru ucidere din culpă, de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaş. Pentru că şi-a ucis copilul, bărbatul de 32 de ani riscă o pedeapsă cuprinsă  între 1 şi 5 ani de închisoare.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

image
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite