VIDEO – Poliţia a urmărit ca în filme o maşină cu hoţi, de la Sebeş la Sibiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii sibieni i-au oprit pe cei doi sâmbătă după amiază după ce au fost informaţi că aceştia furaseră nouă parfumuri şi un telefon mobil, din localitatea Sebeş.

CITIŢI ŞI:

Au spart un supermarket pentru câteva pachete de ţigări (UPDATE VIDEO)

ISU Sibiu transportă grenade, proiectile şi materiale explozibile, cu un „Papuc”

Tragedie. Şi-a omorât copilul, în timp ce încerca să îşi parcheze maşina

Maşina cu care circulau suspecţii furtului a făcut adevărate cascadorii în trafic. Şoferul acesteia a ignorat semnalele poliţiei, dar VW Passat cu care circulau a fost oprit în cele din urmă în zona aeroportului Sibiu.

Tinerii,  în vârstă de 22 şi 23 de ani, ambii din Bârlad, furaseră bunurile de la un vânzător ambulant din Sebeş şi încercau să se facă nevăzuti. Nu au avut noroc, însă. Poliţiştii i-au identificat în trafic şi după o urmărire ca în filme, au reuşit să îi prindă. Cei doi erau cu un Volkswagen Passat de culoare gri şi au fost prinşi de agenţii sibieni dupa mai bine de 15 kilometri de urmărire.
„ Agenţii i-au văzut pe cei doi, au pornit în urmărirea acestora şi i-au prins la intrarea în Sibiu, dinspre Alba, după aproximativ 15 kilometri“, a spus Bogdan Maxim, şeful Serviciului Poliţiei Rutiere - Drumuri Naţionale.

Pentru că a încălcat de mai multe ori regulile de circulaţie în timpul urmăririi, şoferul maşinii a rămas fără permisul de conducere. Mai mult, poliţiştii din Alba vor continua cercetările pentru a stabili pedeapsa pentru furtul comis de cei doi.

Pentru ultimele noutăţi din Sibiu, click pe poza de mai jos:

logo ads
Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite